bannerklikkie

 
 

Hi! Je kunt een berichtje achterlaten onderaan deze pagina...

 

inge

Bedankt lieve Bente joy voor de geweldige fotoshoot.
Boudoir,had ik bedacht voor mijn man,maar wat heb je me op mijn gemak gesteld
We hebben gelachen en voelde me helemaal niet kwetsbaar,maar juist mooi en prachtig,dankzij jouw
Voor je lieve complimentjes
Dankjewel daarvoor
De foto’s zullen dankzij jouw prachtig zijn,ik wacht met smart af om ze aan mijn man te kunnen geven
Nogmaals bedankt voor de prachtige foto met mijn dochter,heel speciaal.
Lieve groet ,inge 


woensdag 26 april 2023
Séverine

Hoi Bente! 

Eerder al een verjaardagsfeestjes shoot gedaan met Dana toen ze 10 werd en daarvan is me altijd bijgebleven hoe ontspannen en enthousiast je was. Een groot verdriet, veel verandering en zelfontdekking èn -30 kg verder besloot ik dat het tijd vond om voor mezelf een shoot te doen. Een boudoir shoot, letterlijk met de billen bloot en mezelf te omarmen zonder oordeel naar alle aspecten die in me zitten. Lief, schattig, sexy, uitdagend en sterk. Losmaken van belemmerende gedachten en open staan voor wie ik ben. Een behoorlijke stap en daarom ook ontzettend onzeker en zenuwachtig. Maar die zenuwen verdwenen als sneeuw in de zon met jouw open en ontspannen houding. Wat hebben we het leuk gehad, wat voelde het als bevrijding om zo voor de camera te staan. En van iedere foto die je me liet zien kon ik maar niet geloven dat ik het was! Ik verheug me om ze te zien en ze steeds opnieuw te bekijken om te zien welke mooie vrouw er ontpopt is om vervolgens te beseffen dat IK dat ben! Dat heb jij voor mij gedaan! Heel erg bedankt daarvoor! Wat heerlijk om samen ook creatief te zijn met de complete chaos aan kleren en spullen die ik mee had, omdat ik het niet meer wist. Jij hebt me er doorheen geloodst en dat zorgde ervoor dat ik zo kon genieten van mijn momentje! Superbedankt! En wie weet tot snel! 

Liefs Séverine


woensdag 19 april 2023
Precilla

Wij zijn vorig jaar bij Bente gekomen door middel van de zwangerschap shoot. Zo enorm met haar gelachen en de leukste foto’s gemaakt samen met mijn man en onze 3 zoons en natuurlijde kleine man in mijn buik op dat moment toen. Bente had een leuk idee met een kante lange vest noem ik het maar. Die dan aan te trekken en verder niks dus bloot ☺️ zij stelde me zo op mijn gemak dat ik het aan durfde en heb er geen moment spijt van gehad want wat zijn die foto’s mooi.Na de geboorte van Dailey terug gekomen voor de newborn shoot. Weer enorm veel gelachen en uiteraard ook weer prachtige foto’s. Ik voelde me toen wat ongemakkelijk net bevallen je kent het wel. Bente zal Bente niet zijn en stelde mij gerust alweer en het eind resultaat mag er zijn. Nu is het 2023 en Dailey wordt bijna 1. En Bente moest daar zeker van de party zijn en wij hebben de cakesmahs gedaan samen met zijn 3 grote broers er bij en papa en mama. Ik kan je vertellen de grootste lol spat er van af en van de taart is niet veel over gebleven Dailey kon er niet van af blijven maar zijn broers ook niet.

 

lieve Bente dank je wel voor deze mooie ervaringen samen met jouw en mijn gezin. Je bent een topper een schat van een vrouw en een hele lieve leuke spontane gekke fotograaf wij zijn dol op je en komen gauw weer bij je langs 

 

liefs precilla Patrick Damian Mitchel mick en je kleine vriendje Dailey 


donderdag 06 april 2023
Noa

Voor het eerst een fotoshoot gedaan en dan meteen een boudoir, maar wat voelde ik me op me gemak bij Bente.

Ik dacht leuk een boudoir shoot als cadeautje voor mijn vriend zijn verjaardag, maar dan sta je daar opeens sexy te zijn, allerlei dingen te doen (geen wat ik deed) en wat vond ik het spannend….. maar op dat vlak alle lof voor Bente.

Bente motiveerde mij, stuurde me aan en stelde mw gerust.

Vooraf mail contact gehad met Bente, foto’s verzameld op Pinterest en deze met elkaar gedeeld.

Op de dag zelf vooraf alles met Bente doorgesproken en daar gingen we dan……

Ben een super ervaring rijker! Bente dankje wel!

 

 


donderdag 23 maart 2023
Niluka Bayerl

wat bedoel je precies met een broekpak ??? ??? ik kreeg wat voorbeelden per mail toegestuurd dus die had ik last minute nog even snel geshopt!!! Nou echt TE gek de resultaten zijn waaaaauw met het pak aan!!! Ik genoot werkelijk van het gehele moment de sfeer de gezelligheid, alle poses waar Bente me zo goed bij geholpen heeft, haren goed doen etc, een cocktail glas erbij , De kruk .....hoger of lager,,,, ik ben maar klein.... dat werd een stuk lager ??, maar ook een fantastische stoel mochten we gebruiken van iemand zo ontzettend lief!! de ervaring nu door de studio paraderen in lingerie vond ik helemaal niet ongemakkelijk ik genoot van ieder moment!!! Ik ben een moeder van 6 kinderen en ik heb geen gemakkelijke relaties achter de rug ontzettend veel meegemaakt , maar ik doe het allemaal wel even , het reilen en zeilen de hele dag door met 6 Kids ik vond dat ik dit momentje wel verdiende aan mezelf gewoon even het moment voor mezelf , en nogmaals Bente ik vind het zoooo wauw ik had dit echt niet verwacht , ik ben helemaal niet onzeker over mijn lichaam , na 6 kinderen is je lijf gewoon niet meer dat wat het daarvoor was maar ik ben er vooralsnog hartstikke blij mee , en dit ben ik ,en dat had het zooo mooie resultaten zijn echt zo blij mee, Bente je bent zo lief en mooi mens ❤️de gesprekken die we voeren zo mooi , ik vind je fantastisch en je weet ik kom gewoon snel weer met of zonder kinderen bij je terug!!! Het is zooo leuk met jou! Dikke knuffel 

 

 


woensdag 22 maart 2023
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message
 


 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail